BROWNIES

Elke brownie wordt met passie en liefde gebakken. Alle ingrediënten zijn met oog voor kwaliteit en een unieke smaakbeleving geselecteerd. We hebben 6 fantastische smaken om je browniebox mee samen te stellen. Heb jij alle smaken al geprobeerd? 

Original

De kracht van eenvoud. De original brownies zijn zoals brownies horen te zijn, heerlijk smeuïg van binnen en een beetje krokant van buiten. Doordat de brownies zijn gemaakt met 80% pure chocolade ervaar je een echte chocolade smaak.

Double choc

Brownies voor de echte chocoladeliefhebbers. Aan deze brownies zijn extra stukjes witte- en melkchocolade toegevoegd. Elke hap is een chocoladebom!

Walnoot

Wil je een hartige bite in je brownie? Dan zijn deze rijkelijk gevulde walnoot brownies perfect voor jou.

Caramel fudge

Caramel en chocolade zijn nu eenmaal een perfecte combinatie. Deze brownies zijn gevuld met stukjes caramel fudge waardoor ze extra smeuïg zijn. Dat maakt deze brownies hemels lekker!

Speculoos

Deze speculoos brownies zijn echt een feestje. Voor deze brownies hebben we de original brownies afgetopd met de unieke smaak van speculoos. Deze moet je geprobeerd hebben.

Oreo

Wie kent ze niet? Die donkere chocoladekoekjes met een witte vanille cremevulling. Laat je verrassen door deze combinatie van brownies met Oreo's.

Winkelwagen